Verzenden

Brievenbuspakjes

Wij zullen altijd proberen de bestelling in een brievenbuspakketje te versturen, dan hoef je er niet voor thuis te blijven en scheelt het verzendkosten. Zelfs de 10 meter lijnen passen in een brievenbuspakketje! Producten die niet door de brievenbus passen gaan natuurlijik via de reguliere pakketdienst.

Een bestelling afhalen

Bestellingen kunnen op afspraak worden afgehaald. Hiervoor is een keuzemogelijkheid aan het einde van de bestelling. Wanneer de bestelling klaar ligt ontvang je een e-mailtje waarna een afspraak gemaakt kan worden om de bestelling af te halen.

Levertijden

Wij doen onze uiterste best om bestellingen zo snel mogellijk te verzenden. Dit houdt in de praktijk in dat je bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen wordt verzonden, mits alle materialen op voorraad zijn. Als dit niet het geval is ontvangt u hiervan bericht.

Verwachtte leverdag

Via de tabel hieronder willen wij een indicatie geven wanneer een bestelling uiterlijk geleverd wordt. Het bezorgmoment hangt erg af van de dag waarop de bestelling geplaatst is. Op zondag en maandag vindt er in NL geen postbezorging plaats.

 

Bestelling GeplaatstBestelling uiterlijk verzondenBestelling geleverd
MaandagDinsdagWoensdag
DinsdagWoensdagDonderdag
WoensdagDonderdagVrijdag
DonderdagVrijdagZaterdag
VrijdagZaterdagDinsdag
ZaterdagMaandagDinsdag
ZondagMaandagDinsdag

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2022 - 2023 Handmade By Patty | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel